Jelle van Geneijgen

Wouter Heldens

Jelle van Geneijgen is een aanpakker! Hij heeft de mix van creativiteit en effectiviteit en weet dit keer op keer toe te passen bij de diverse projecten waarin ik met hem heb samengewerkt. Van vormgeving tot het maken van een planning, Jelle kan dat, en hij legt de lat hoog wat leidt tot goede resultaten.

Ronald Kemp - Kemp Elektroniks

Ronald Kemp

“Mijn stelling is dat 95 % van het bedrijfsleven (in alle sectoren!) zomaar wat aanknoeit. Meerdere keren per dag zie ik helaas het bewijs hiervan…”

Eerlijk gezegd wist ik twee jaar geleden al dat jij een glansrijke toekomst tegemoet gaat, en nooit werkeloos zal zijn. Jij behoort dus ook tot de happy few 5 %!

Oprecht hartelijk bedankt voor jouw uitstekende dienstverlening van de afgelopen 2 jaar!!!

Laura de Bie

Jelle heeft een creatieve geest met een zeer positief karakter. Hij is spontaan en werkt zoals zijn bedrijf al zegt EFFanders. Jelle is een fijne teamplayer en komt altijd aan met originele ideeën. Ik heb altijd fijn samengewerkt met Jelle.

 

Wim Honders

Wim Honders

I know Jelle as a straightforward, creative and diligent student well-versed in cross-media, with a keen eye for clients’ wishes and corporate targets.

A promising talent!

 

 

Er zijn meer vakmensen die hun ervaring met mij hebben gedeeld.
Ervaring met Jelle van Geneijgen.

Jelle van Geneijgen

Na mijn opleiding grafische vormgeving heb ik crossmediale communicatie gestudeerd. Tijdens mijn studie ben ik fanatieke als freelancer aan de slag gegaan. Nieuwsgierig volg ik alle ontwikkelingen op het gebied van (online) communicatie. Ben mij bewust van alle big data en kan er van genieten als ik tijdens het boodschappen wordt verrast door een persoonlijke aanbieding die ik niet heb zien aankopen op basis van mijn aankoophistorie.

Jelle van Genijgen

Naast mijn passie voor communicatie ben ik vader van een prachtige dochter, het baasje van Puck de Kooiker en vindt ik het heerlijk om te fotograferen.